Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2011 14:22 - ПРИЗИВ КЪМ ДЪРЖАВНИЦИТЕ
Автор: linkuln Категория: Политика   
Прочетен: 3737 Коментари: 7 Гласове:
2

Последна промяна: 27.09.2011 21:50


Как да започна? Директно:
Аз стачкувам!
Стачкувам срещу саможертвата!
Стачкувам срещу незаслужените възнаграждения!
Дълг на човек е да работи за собственото си благоденствие, без да пречи на другите. Човек който не работи няма права, ако той не може да изработи хляба си, няма право да го яде.
Има едно злодеяние, което не бива да се допуска, което никому не е позволено да извърши против другите и  никой не бива да одобрява или да прощава - Никой не може да започва да използва физическа сила срещу другите. До сила може да се прибегне само в отговор на насилие и то единствено против човека, който пръв е употребил сила! Това ли наричате Вандализъм?
От гледна точка на тази политика, тези които търсят справедливост са опасни и ги съдят? Опасни за кого?
Не хората които се изправиха срещу несправедливостта в КАТУНИЦА започнаха конфликта. Не за тях трябва да се употребява силата на закона, те се противопоставиха срещу несправедливостта. Защо имаше полицаи които стояха безучастно, запитали ли сте се? Ще ви отговоря – те бяха в противоречие със себе си. По силата на закона те трябваше да бранят къщите, но по силата на моралните си ценности - НЕ!!!
Справедливост – това е признаване на факта, че не може да подмените характера на хората, както не може да подмените характера на природата, че сте длъжни, да съдите всеки човек добросъвесттно според това какво е и да получава безпристрастно отношение.
Призивът ми е към тези които живеят с чест и достойнство или искат да си го възвърнат. Безчинството ще съществува само ако вие му позволите. Лишете го от подкрепата си! Лишете го от одобрението си! Не търсете благосклонността на тези които искат да ни заробят! Не се опитвайте да се издигнете, приемайки ги! Не се стремете към изгода, успех или сигурност, залагайки правото на съществуване на народа! Станете неподкупен враг, от който да се боят. Не съдействйте на измамника да се изкарва ваш приятел или благодетел. Не им помагайте да изкривяват действителността!
Ако ние, хората които се трудим, плащаме данъци и спазваме закона се изселим, кого ще управлявате? Стадо неграмотни и безполезни хора, наречени малцинство? Да, ама тогава те ще бъдат мнозинството... Кой ще им плаща сметките? Кой ще ги храни, ако нас ни няма? От кого ще вземате пари за да ги подпомагате, да водят разгулния си живот? ПИТАМ - КОЙ ЩЕ ПЛАЩА ТАЗИ ОРГИЯ ?
Стига, осъзнайте се, подпомагате хора достойни за презрение, които водят недостоен живот, осланяйки се единствено на нуждата – нуждата от нас!
Не, не говоря за малцинството цигани които работят достойно. Говоря за мнозинството което не работи, което дори не говори български език и не може да спряга глаголи! 
Чистачката на блока ми е циганка, уважавам я така както уважавам шефа си, защото си върши работата добре и се издържа не от просия и измами, а с честен труд! С това искам да кажа, че не съм расистка, чувството за справедливост няма етническа принадлежност!!!




Гласувай:
2


Вълнообразно


1. men - Добре де, кажи какво искаш?
27.09.2011 14:26
Добре де, кажи какво искаш?
цитирай
2. linkuln - хаха
27.09.2011 14:32
добре де, men, ще го кажа – СПРАВЕДЛИВОСТ!!!
цитирай
3. feq - В държавата Абсурдистан няма справедливост...
27.09.2011 19:38
...за жалост :(
цитирай
4. linkuln - е, в мен тлее малка надежда,
01.10.2011 17:32
наскоро даваха по новините за един ученик намерил чантичка с около 2 000 лева (говоря по памет) и ги занесло в полицията. Човекът си ги бил отписъл вече :) Като го питаха защо е постъпил така то каза че някой може да си ги е търсил, че така е ПРАВИЛНО! Именно, ако всеки постъпва така както е правилно "Абсурдистан" ще бъде заличен от картата.
цитирай
5. vahisht - Поздравления.....
05.10.2011 11:04
много нещо е казано в този призив, съвсем чистосърдечно, по човешки, но не знам в нашата държава дали има държавници ( казано просто-грижовни стопани на Отечеството ни), които да го чуят.....
linkuln написа:
наскоро даваха по новините за един ученик намерил чантичка с около 2 000 лева (говоря по памет) и ги занесло в полицията. Човекът си ги бил отписъл вече :) Като го питаха защо е постъпил така то каза че някой може да си ги е търсил, че така е ПРАВИЛНО! Именно, ако всеки постъпва така както е правилно "Абсурдистан" ще бъде заличен от картата.

Относно случката с ученика, помня от интервюто с него отговора му:
"Защото така ме е учил баща ми", това смятам е разковничето, Възпитанието на младите хора в моралните устои, което почти отсъства в днешното време.
Поздрави!!!
цитирай
6. анонимен - Призив към вятъра да не духа? Я се ...
05.10.2011 12:28
Призив към вятъра да не духа? Я се събуди!
цитирай
7. linkuln - Благодаря ти за милите думи vahisht :)
05.10.2011 12:53
Напълно съм съгласна със забележката ти.

Към анонимия - когато вятърът задуха, си слагам топла дреха, а не се залъгвам, че е топъл летен ден!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: linkuln
Категория: Други
Прочетен: 105542
Постинги: 24
Коментари: 58
Гласове: 189
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930